Over mij

Mijn naam is Letty Aarts. Tekenen doe ik al mijn hele leven. Ik vergeet nooit dat ik als kleuter met mijn tekening de voorpagina op de schoolkrant won. Op het VWO deed ik mee aan de naschoolse cursussen die de tekendocent maar wat graag gaf aan het clubje enthousiaste leerlingen.

Ondanks mijn kunstzinnige drijfveren ben ik bedrijfscommunicatie gaan studeren aan de Radbout Universiteit Nijmegen. Daar greep ik elke kans om me creatief te uiten met twee handen aan. Van het ontwerpen van kroegentocht-shirts tot het huisstijlen van marketingcommunicatie projecten. Een aantal jaren later was het maken van de geboortekaartjes van onze vier kinderen weer een nieuwe uitdaging. En intussen kwam ook het schminken om de hoek kijken. De ontwerpen maken voor het bedrijf van mijn zus lag in het verlengde van het werken op maat.

Zien is beleven, zien is voelen, zien is emotie.

Sinds ik me herinner, vind ik het fijn om mijn vrienden, familieleden en kennissen te verrassen met mijn tekeningen. Een tekening omvat zoveel meer woorden dan ik kan uitspreken. Met mijn tekeningen krijgt het gevoel een bijzondere plek. Al heel wat jaren wordt me verteld dat ik iets moet doen met mijn creatieve aanleg. Het is geweldig om van mijn hobby mijn werk te maken.